Luda planeta

Pacijent se pojavio na svojoj sahrani nakon što su ga isključili sa aparata za vještačko disanje

Bolnica u Chicagu isključila je sa aparata za održavanje u životu pogrešnog pacijenta, nakon što je druga porodica dala saglasnost za to.

Bolnički aparati - Ilustracija/Twitter

Čovjek je doveden u bolnicu u Chicagu u aprilu, nakon što je pronađen bez svijesti ispod automobila, potpuno nag sa povredama po licu.

Policija u Chicagu ga je identifikovala kao Alfonsoa Bennetta, a bolnica je kontaktirala njegovu porodicu. Umro je nakon što je porodica dala saglasnost da ga isključe sa aparata za održavanja u životu.

Međutim, pravi Alfonso Bennett ipak nije umro, prenosi “Alo!“.

Pojavio se kada je njegova porodica organizovala sahranu. Nakon što su mu uzeli otiske prstiju u mrtvačnici, policija je tada mrtvog čovjeka identifikovala kao Elisha Brittmana, a njegova prava porodica je na kraju bila kontaktirana.

Obje porodice sada tuže bolnicu i grad Chicagu zbog nemara i namjernog emocionalnog stresa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh