Luda planeta

Mladenka se šokirala kad je vidjela u čemu je njena svekrva došla na vjenčanje

AMY PENNZA iz Ohija ostala je zapanjena kad je njezina svekrva stigla na njeno vjenčanje odjevena ni manje, ni više nego u vjenčanicu. Priču je podijelila na Twitteru nakon što je poznati američki televizijski voditelj na svom profilu napisao pratiteljima da podijele najgora iskustva s vjenčanja.

Vjenčanje - Net.hr

“Moja svekrva je odjenula vjenčanicu na moje vjenčanje”, napisala je uz fotografiju koja ih prikazuje zajedno, obje odjevene u duge bijele haljine, prenosi index.

“Nisam znala što planira odjenuti i nisam mislila da to moram pitati. Sve žene su se okupila u malenoj sobi u crkvi gdje smo se zabavljale. Znate kako to ide – šljokice i lak za kosu posvuda, petnaest slojeva maskare i stavljanje maramica pod pazuh da upija znoj. Odjednom, ušetava svekrva. Vidim to”, započela je Amy.

“Ne sjećam se puno od toga dana. Većina ljudi kaže kako im je vjenčanje u magli, što vrijedi i za mene, ali sjećam se da sam joj rekla: ‘Ti… Mogla bi biti mladenka.’ Kasnije me sestra (koja je bila kuma) odvukla na stranu i rekla da nije ništa spominjala jer je mislila da ću biti previše okupirana da me to pogodi. Isto mi je rekla i cimerica”, nastavila je priču.

“Ali potajno, obje su provele ceremoniju gledajući mene, pa gledajući se međusobno, pa onda svekrvu, pa mene, pa policajca kojeg smo unajmili – nadajući se da neću reagirati. Sretno vas mogu obavijestiti da je vjenčanje prošlo bez krvi i nabijanja ičije glave u fontanu sa šampanjcem”, otkrila je Amy.

Iako su je mnogi korisnici Twittera kritizirali i pisali kako bi bili jako ljutiti i potjerali svekrvu s vjenčanja zbog tog poteza, Amy je otkrila u čemu je stvar.

“Moja svekrva je izuzetno štedljiva. Pritom ne mislim da ona uživa u dobroj nagodbi. Da biste je razumjeli, morate znati odakle dolazi. Odrasla je u ekstremnom siromaštvu. Kao dijete šuljala se u kuhinju i jela glave šibica. To djeca rade kad su pothranjena. Kad odrastate bez ičega, to ostaje s vama. Zauvijek. Bez obzira na to koliko novca zaradite, uvijek postoji taj mali strah u pozadini vašeg uma da bi ga netko mogao odnijeti, ali njezin odgoj nije ju učinio teškom, okrutnom ili sebičnom”, zaključila je i objasnila da si svekrva jednostavno nije mogla pomoći kad je vidjela haljinu na sniženju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh