Luda planeta

40 miliona pregleda: Reakcija tate na prekratak šorc svoje kćeri postala hit

Reakcija jednog tate na kratki traper šors svoje kćeri tinejdžerice postala je hit na internetu, a njega su prozvali ocem godine

Otac i kćerka - Screenshot/Facebook

“Ti svoje nosiš u javnosti? Ja ću nositi svoje. Uvod u roditeljstvo”, napisao je Jason Hilley uz snimku koju je objavio na Facebooku prije nekoliko dana, a koju je pogledalo više od 40 miliona ljudi.

U kratkoj snimci Hilley i mlađi brat djevojke ulijeću joj u sobu, prenosi “Index“.

“Kendall, moramo razgovarati”, započinje otac svoju lekciju, nakon čega traži od kćeri da pronađe šorc da ga usporedi sa svojim.

U jednom trenu Kendall je protestirala govoreći tati kako “uopšte nije toliko kratak”.

“Ne, nije ni moj”, odgovara on.

“Apsolutno predivno, otac godine”, “dobar posao, pametan način da se stvari stave u pravu perspektivu”, “ona je sretnica, jednog dana će razumjeti”, samo su neke od pohvala koje je kreativni otac dobio.

Gepostet von Jason Hilley am Mittwoch, 12. Juni 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh