Luda planeta

Najdebljeg čovjeka na svijetu ostavila vjerenica

Nekadašnjeg najdebljeg čovjeka na svijetu ostavila je vjerenica. Ona je istakla da joj je ‘se*s sa njim bio sjajan’, a razlog za raskid je bilo to što je, kako kaže, više volio hranu nego nju.

Rebeka Mauntin - Srpskainfo.com

Rebeka Mauntin iz Masačusetsa počela je da se viđa sa Polom Mejsonom 2013. godine, nakon što ga je vidjela u dokumentarcu ‘Jedenje do smrti: Najdeblji čovjek na svijetu’. On se tada preselio u Ameriku iz Velike Britanije da bi bio sa njom.

Oni su, prema njivovim riječima, uživali u odličnom se*su, iako je ona imala samo 50 kilograma. U tom trenutku, toliko je bio težak samo višak njegove kože.

– Ja izlazim sa muškarcima koji me privuku emotivno, pa to preraste u fizičku privlačnost. Sa njim sam kliknula istog trenutka – objasnila je Rebeka.

Sreća je potrajala do kraja 2015. godine kada se Pol vratio starim navikama kada je hrana u pitanju.

Pri najvećoj težini, Pol je imao 445 kilograma i unosio je u sebe 20 hiljada kalorija na dan. Imao je operaciju smanjenja želudca, ali ga to nije spriječilo da poželi svoj stari životni stil. Ubrzo je napustio svoju dijetu u korist brze i kalorične hrane.

Rebeka vjeruje da je prebrzo izgubio težinu, što je dovelo do jo-jo efekta. Pokušali su da obnove svoju vezu i da zajedno pokušaju dijetu koja podrazumijeva da jedu samo meso i povrće.

Međutim, Pol je ubrzo počeo da jede i hljeb, a to je bila kap koja je prelila čašu za Rebeku.

Ostavila ga je zauvijek, a on se sada vraća u Veliku Britaniju na liječenje, uključujući operaciju koljena, popravku bajpasa i liječenje osam stomačnih kila, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh