Luda planeta

Trener ošamario pomoćnika tokom utakmice jer mu je bilo – dosadno

Alberto Gamero, kolumbijski fudbalski stručnjak koji vodi Deportes Tolimu, u petak je iz čistog mira ošamario svog pomoćnika Alberta Ariasa tokom gostovanja kod Argentinosa u šesnaestini finala Copa Sudamericane.

No image - Haber.ba

Neobičan su prizor slučajno zabilježile kamere tokom prijenosa, baš kao i pokušaj njegovog iznenađenog kineziologa da uzvrati istom mjerom.

Igrala se 83. minuta dvoboja kada je Gamero potegao odgojnu, i to iz čiste dosade jer se na terenu nije događalo baš ništa posebno.

Ekipe su u tom trenutku igrale 0:0, a da je doista sve bila samo šala, medijima je potvrdila žrtva šamara. Arias je kasnije novinarima otkrio i da to nije bilo prvi puta da mu je Gamero zalijepo pet prstiju preko lica, baš kao i da su takve “šale” obostrane.

Nažalost po obojicu, desetak minuta kasnije im više nije bilo do šale budući da je Carlos Quintana zabio u sudijskoj nadoknadi za 1:0 pobjedu domaćina, prenosi “Večernji“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh