Luda planeta

Originalni svatovi u Zenici: Mladenci i zvanice u autobusu oduševili sugrađane

Da su Zeničani itekako kreativni, domišljati i originalni, najbolje svjedoči današnja neuobičajena svadba koja je organizovana na potpuno originalan način.

Svatovi u autobusu u Zenici - Screenshot/Avaz.ba

Naime, mladenci su odlučili pozvati na svoje vjenčanje prijatelje i porodicu, kako to nalaže običaj, međutim, izostala je uobičajena svatovska bibijada ukrašenim automobilima ulicama grada.

Umjesto toga, mladenci su odlučili zakupiti autobus “Zenicatransa”, u kojem su bili svi svatovi zajedno sa njima. Bibijada kroz centar grada, okićenog autobus sa prelijepim velikim mašnama, prepunog raspoloženih zvanica i mladenaca izazvala je oduševljenje kod građana.

Svi su u čudu gledali ovu nesvakidašnju bibijada i vjenčanje, koje će, zasigurno, ostati dugo u sjećanju svim Zeničanima.

Kako “Avaz” saznaje, na ludi kamen su stali mladenci Naida i Keli.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh