Luda planeta

IKEA se genijalno našalila sa svima koji svoje obroke objavljuju na društvenim mrežama

Ikea je odlučila da pošalje poruku svima onima koji pre jela imaju potrebu da fotografišu svoj tanjir i objaviti ga na društvenim mrežama.

Reklama - Balkanspress.com

Duhovita kampanja naziva “Let’s relax” prikazuje porodičnu večeru u 18. vijeku. Aristokratska porodica se priprema za večeru kada otac, glava porodice, u kuhinju dovodi slikara koji prije nego što večera započne mora naslikati sve što se nalazi na stolu, a onda i otići u selo, pokazati je građanima koji sliku moraju odobriti, što je svojevrsni ekvivalent današnjeg likea, piše “Balkans press“.

Time je Ikea odlučila poslati poruku svima onima koji pre jela imaju potrebu fotografisati svoj tanjir i objaviti ga na društvenim mrežama. “Let’s relax” stoga poziva ljude da se opuste jer, kako kaže završna rečenica, “To je samo jelo. Nije takmičenje.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh