Luda planeta

Nakon što je objavila sliku zaručničkog prstena, dobila je komentare kakve nije očekivala

Odabir savršenog zaručničkog prstena izazov je za svakog momka koji planira svojoj odabranici postaviti sudbonosno pitanje. Kada vidi izraz oduševljenja na njenom licu, veliko je olakšanje. Ali, šta kada se prsten sviđa djevojci, ali ne i svima drugima?

Zaručnički prsten - Net.hr

Jednu su djevojku brutalno ismijali nakon što se svojim zaručničkim prstenom pohvalila na Facebooku. Minimalistički prsten, koji je njezin zaručnik naručio preko interneta, načinjen je od srebra i na sebi ima sitne dijamante.

“Moj dečko i ja naručili smo prsten i ja sam apsolutno oduševljena”, napisala je u statusu djevojka, ali nije dobila komentare kakve je priželjkivala. Naime, mnogi su “popljuvali” tanašni prsten govoreći joj kako ga od sramote ne bi trebala nositi, piše “Net“.

“Čemu se uopšte mučiti ugrađivati dijamante na ovo?”; “Toliko je jadan da jednostavno ne mogu. Pretužno je ovo”, samo su neki od negativnih komentara korisnika, a neko je zaključio da dijamanti izgledaju lažno i kao da su napravljeni od folije.

Šta vi mislite?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh