Luda planeta

Mace se zaljubile gledajući jedna drugu s prozora, njihova priča postala hit

Iako je mačak Simon često odlazio u obližnji Cat Cafe u Los Angelesu sa svojom vlasnicom, uvijek se držao za sebe. Nikada nije bio od druženja i druga ga mace nisu zanimale. Naviknut je na druge životinje, nikada nije radio probleme, no jednostavno se volio držati po strani kada su u pitanju životinjska druženja i zabave.

Mace - Blogspot

Baš zbog toga, njegovoj je vlasnici bilo čudno kada je shvatila da mu se baš jako sviđa mačka susjeda u koju je danima buljio s prozorske daske. Druga je maca uvijek uzvraćala pogledima, a jednog je dana Mackenzie Coffman, Simonova vlasnica, odlučila prekinuti šutnju između njih dvoje.

Na papir je napisala – Kako se zoveš? S ljubavlju, Simon – te zalijepila na prozor. Vrlo brzo dobila je odgovor od vlasnice koja sa svojom macom živi preko puta njih. Napisala je da se njezin mačak zove Theo, piše Index.

Coffman je sve to podijelila na svom Twitteru, a ova ljubavna priča dobila je mnoštvo radoznale publike pa je svoje susjede obavijestila da su postali pravi hit na internetu. Ubrzo su i ugovorili sastanak i upoznavanje te su fotke objavili na društvenim mrežama. Prvi susret prošao je odlično, a Simon i Theo ostali su jednako zainteresirani i zaljubljeni kao i kada su se gledali preko stakla.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh