Luda planeta

Profesor s Oxforda: Vanzemaljci se već pare s ljudima kako bi proizveli novu hibridnu vrstu

Profesor s Oxforda kaže da se izvanzemaljci već pare s ljudima kako bi proizveli novu hibridnu vrstu sposobnu riješiti klimatske promjene.

Dr. Young-hae Chi-Screenshot-YouTube

Dr. Young-hae Chi, predavač na korejskom Orijentalnom institutu na Oxfordu, vjeruje da nova vrsta može spasiti ljudsku rasu od prijetnje globalnog zatopljenja, piše “Index.hr“.

Dr. Chi je izjavio kako postoji snažna veza između klimatskih promjena i otmica izvanzemaljaca, izvijestile su oksfordske studentske novine, a prenose britanski mediji. U svojoj novoj knjizi nazvanoj Alien Visitations and the End of Humanity, profesor objašnjava kako izvanzemaljci napreduju u vlastitom biosistemu, a mi to ne možemo vidjeti jer smo ograničeni funkcionalnošću naših organa. U knjizi je opisao četiri vrste aliena – mali, visoki i hrabri, ljuskavi sa zmijskim očima i u obliku kukaca. Dodao je da su stvorenja nalik na kukce vjerojatno vođe te da drugi tipovi prate njihove instrukcije.

U knjizi je opisao četiri vrste aliena – mali, visoki i hrabri, ljuskavi sa zmijskim očima i u obliku kukaca. Dodao je da su stvorenja nalik na kukce vjerojatno vođe te da drugi tipovi prate njihove instrukcije. Godine 2012. održao je predavanje koje je nazvao “Otmica izvanzemaljaca i ekološka kriza”, opravdavajući svoju teoriju o svijetu nevidljivog. Predavanje je započeo riječima: “Možda se ljudska civilizacija bliži kraju.”

Profesor je citirao “istraživača otmica” u SAD-u koji je tvrdio da se izvanzemaljci i ljudi uzgajaju kako bi proizveli hibridne vrste koje su tako inteligentne da su sposobne riješiti glavne probleme planeta.

“Dakle, oni ne dolaze zbog nas, nego zbog sebe i svog opstanka, ali njihov opstanak je zapravo i naš opstanak – opstanak cijele biosfere”, dodao je.

Dr. Chi je rekao i kako će se izvanzemaljci pojaviti kad se svijet suoči s ozbiljnim krizama, poput nuklearnog rata. “Više ili manje, može se pretpostaviti da je hibridni projekt odgovor na ovu predstojeću smrt ljudske civilizacije.”

“Više ili manje, može se pretpostaviti da je hibridni projekt odgovor na ovu predstojeću smrt ljudske civilizacije.” Dodao je kako “još traži dokaze koji bi potkrijepili njegova razmišljanja”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh