Luda planeta

Djed Zoran postao hit na Instagramu, prati ga više od 28.000 ljudi, a evo zbog čega

Zoran Stanković iz srbijanskog Kraljeva u samo nekoliko dana postao je hit na Instagramu, gdje ga trenutno prati više od 28 hiljada ljudi, a broj svakim danom samo raste.

Zoran na Instagramu djeluje na profilu @zoran.stankovic.3950 te svakodnevno objavljuje samo svoje selfije ispod kojih u opis stavlja samo datum na koji su nastale te lokaciju koja je u većini slučajeva – Kraljevo. Često komunicira sa svojim pratiocima u komentarima te im odgovara smajlićima.

Dosad je već objavio 1.012 takvih fotografija, a svaka kupi sve više i više lajkova, tako da mu posljednji selfi ima skoro 10 hiljada lajkova. On prati samo dva profila.

Inače, prije nego što se proslavio, Zoran je imao 105 pratilaca, a onda ga je na Twitteru objavio profil @baron_koma i u jedan dan je došao do više od 10 hiljada pratilaca, prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh