Luda planeta

Ruskinja (32) se pretvorila u živu Barbiku: Tatjana se udala 5. put, potrošila je 140.000 eura na omiljene lutke, a tvrdi da je imala samo jednu plastičnu operaciju!

Tatjana Tuzova (32) iz Rusije koju zovu “živa Barbika” udavala se do sada 5 puta i potrošila skoro 140.000 eura na svoje omiljene lutke.

Tatjana Tuzova - Instagram

Kako kaže, u svojoj kolekciji već ima 1.520 lutki, a planira da obori svjetski rekord. Ona misli da nije opsjednuta, a svoje prezime želi da promijeni u “Barbi”, kao i da se oblači samo u pink boju. Ipak, postoji i nešto što je muči.

“Nemam mnogo prijatelja i veoma sam usamljena. Niko se ne uklapa u moj svijet”, kaže Tatjana, kojoj je najbolji prijatelj njen peti muž.

Živa Barbika priznaje da je povećala grudi nakon što je rodila prvog sina, prije 11 godina, kao i da je imala veoma tešku trudnoću. Njen muž je doktor, bavi se namještanjem leđa, a upoznali su se na njegovom poslu. Tatjana tvrdi da ljudi ne treba da je mrze, jer je i dalje posvećena porodici, ne pije i ne puši.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Татьяна Тузова"Русская Барби" (@tatianatuzov)

Poslije svih negativnih komentara koje je dobila, vjeruje da je jedinstvena.

“Najbitnija stvar je individualnost. Svi su sada isti, ali je mene teško kopirati. Radila sam na svom životnom stilu godinama i uložila u to mnogo novca”, izjavila je Tanja, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh