Luda planeta

Mladić navršio 18, pa zaprosio 39-godišnju majku najboljeg prijatelja

Nisam znala što osjeća prema meni, ali niti što ja osjećam prema njemu, sve dok me nije poljubio. Bio je to totalni šok, ali od tada smo postali nerazdvojni, ispričala je Jaimee.

mladic-majka-prijatelja-par-Tuzlanski.ba

Chase Gabbard (18) iz Kentuckyja u SAD-u prvi put je ugledao Jaimee Brown (39) kada je imao 11 godina. Bila je to mama njegovog dvije godine mlađeg prijatelja. Godine su prolazile, a on nije skidao oči s nje.

Napunio je 18 godina i shvatio da ga ta žena neodoljivo privlači. Ne smeta mu što je toliko starija od njega i što ima troje djece. Počeli su izlaziti, a nedavno ju je i zaprosio. Njezinom sinu i njegovom najboljem prijatelju ta veza ne smeta, čak je sretan zbog njih.

– Nisam znala što osjeća prema meni, ali niti što ja osjećam prema njemu, sve dok me nije poljubio. Bio je to totalni šok, ali od tada smo postali nerazdvojni – ispričala je Jaimee.

– Ipak, imam troje djece pa sam najprije morala vidjeti je li to u redu, ipak su mi djeca na prvom mjestu. Ali, niko od njih nije imao ništa protiv – dodala je.

Smatra da ljubav ne poznaje razliku u godinama i priznaje da će se vjenčati tek nakon što njezin razvod braka bude i službeno okončan. To im, kaže, ne smeta da već sada krenu s planovima za vjenčanje.

– Predložio sam joj da se vjenčamo nakon dva mjeseca naše veze, a to pitanje sam ponovio još barem tristo puta. Volim njezinu ličnost, znao sam odmah da se želim vjenčati s njom. Ima sjajan smisao za humor, ne dopušta mi da budem lijen – rekao je ovaj mladić i priznao da se njegovoj mami u početku ta ideja nije sviđala, bilo je trzavica, ali na kraju je ipak blagoslovila njihovu vezu.

Chase i Jaimee znaju ponekad zajedno izlaziti s njezinim sinom, njegovim najboljim prijateljem, i njegovom curom.

Chase se prisjetio kako je 2015. godine bio uz nju kada je pokušavala skinuti višak kilograma, zajedno su trčali. Imala je 108 kilograma, a nakon godinu dana trčanja težinu je smanjila za 45 kilograma.

Kada se vjenčaju, postat će očuh njezinoj djeci. Znaju se šaliti da će tada morati balansirati između discipline i prijateljstva sa njezinim sinom.

– Mi smo i dalje najbolji prijatelji. I dalje se družimo, zabavljamo i zajedno igramo video igrice. Baš kao i prije. Sretni su zajedno i to je najvažnije. Baš su sladak par – rekao je njezin sin Jaice, a prenosi “Daily Mail“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh