Luda planeta

PSIHIJATRI ODREDILI DIJAGNOZU MILIJANI (21) ZBOG VEZE SA MILOJKOM (74): Otkrila kad je IZGUBILA NEVINOST i sa kim!

Milijana je na samom početku isticala da su je oduvijek privačili stariji muškarci.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić - Screenshot/Instagram

Milijana Bogdanović (21), privukla je veliku pažnju javnosti kada je objelodanila svoju vezu sa Milojkom Božićem (74), piše “Espreso“.

Najpopularniji par u Srbiji ušao je u rijaliti “Parovi”, gdje su otkrili detalje iz svog intimnog života i tako šokirali ukućane, ali i čitavu naciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Milijana Božić ? (@lana_bozic__)

Milijana je na samom početku isticala da su je oduvijek privačili stariji muškarci, a zatim ispričala kada je prvi put imala se*s.

– Moj prvi dečko je imao 53, ja sam tada imala 14-15 godina. Sa njim sam imala prvi se*sualni odnos – priznala je ona, a potom i zašto joj se dopadaju toliko stariji ljudi.

Mišljenja o njihovoj vezi su podijeljena, dok neki smatraju da Bogdanovićeva ima ozbiljnu dijagnozu zbog svog izbora.

Mnogi psihijatri pretpostavljaju da ja u starijim muškarcima tražim očinsku figuru, zaštitu i slično. Ja to ne gledam tako. Ne mogu u dečku da tražim tatu. Ako se vama sviđaju mlađi momci, birat ćete mlađe, tako se meni dopadaju stariji i biram starije. Nikada nisam probala mlađe i ne želim, barem za sada – ispričala je Bogdanovićeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh