Luda planeta

Iznenadila muža viješću da nosi trojke, njegova reakcija postala hit

Reakcija jednog muža na vijest da će dobiti još tri bebe postala je hit na internetu. Stephanie Valas podijelila je video svog supruga kojeg su preplavile emocije nakon što mu je pokazala ultrazvuk njihovih triju beba.

Iznenađeni muž - Screenshot/YouTube

Majka dvoje djece iznenadila je muža na poslu s najavom trojki, a on prvo nije mogao vjerovati. Stephanie, koja je snimala, pitala je muža vidi li nešto drugačije.

“A…B…C… ne razumijem, šta nije u redu? Nešto nije u redu?” pitao ju je, na što je ona odgovorila: “Ovo je fotografija bebe A, ovo bebe B, a ovo bebe C.” “OK?” i dalje mu nije bilo jasno.

“Imamo tri bebe? Ozbiljna si?” pitao ju je nakon nekoliko sekundi čuđenja, držeći tri prsta u zraku, piše “Index“. “Trebat ćemo veću kuću”, zaključio je par, kroz smijeh i suze, a snimak, koji je nastao prošle godine i sad ponovo postao viralan, pogledalo je više od 1,2 miliona ljudi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh