Luda planeta

“KOLJENA MI KLECAJU KAD TE VIDIM…” Zbog njene romantične poruke na stanici sugrađani se dali u POTRAGU ZA MLADIĆEM

“Hej ti, lijepo momče! Koljena mi klecaju kad te vidim. Namigni mi sljedeći put…”, dio je nesvakidašnjeg romantičnog oglasa preko kog zaljubljena Hristina sa Mirijeva traži svoju simpatiju iz prevoza.

Žena - Cosmopolitan.rs

Napisan na plavom hamer papiru, istaknut na autobuskom stajalištu u Ulici Ljubiše Miodragovića u Mirijevu (Srbija), nesvakidašnji ljubavni oglas privukao je pažnju Mirijevaca koji su se dali u potragu ne bi li pomogli stidljivoj, a zaljubljenoj djevojci.

“Hej ti, lijepo momče! U autobusu ti ne smijem prići i reći: “Ćao, ja sam Hristina. Koljena mi klecaju kad te vidim.” Deder mi namigni sljedeći put kad nam se pogledi sretnu i preletiću do tebe. U potpisu: djevojka sa oštrim pogledom i naočarima. P.S. Vodila bih te na piće, neću još da se udajem. Ako imaš djevojku, izvini”, napisala je zaljubljena devojka.

Ljubavni oglas – Blic.rs

Simpatični oglas upotpunjen je “smajlićem” iz čijih očiju iskaču srca, što je doprinjelo da bude još zapaženiji.

Hristina je svoju potragu za mladićem iz prevoza započela i osvojila simpatije stanovnika ovog naselja, a da li je “lijepo momče” odgovorilo i uzvratilo simpatije i otišlo na piće ostaje nepoznanica, piše “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh