Luda planeta

Nije se brijao 911 dana i onda je odlučio iznenaditi ženu: Njena reakcija je sve

KANAĐANIN Jon i njegova supruga, ruskinja Eva, proveli su 911 dana između 2015. i 2018. godine putujući svijetom. Proputovali su kroz 33 različite zemlje, a tijekom cijelog putovanja Jon se uopće nije brijao.

duga brada-Screenshot-YouTube

Nakon povratka odlučio je potpuno skinuti bradu i iznenaditi ženu, čiju je neprocjenjivu reakciju snimio, a ona je postala hit na društvenim mrežama. Snimku je objavio na svom YouTube kanalu početkom rujna prošle godine te je dosad prikupila više od 3,6 milijuna pregleda, piše “Index.hr“.

Prije nekoliko dana snimka je ponovno postala viralna nakon što ju je na Facebooku objavio TheLadBible, a zašto je mnoge oduševila, pogledajte iznad. Tjedan dana prije nego što je objavio reakciju žene, Ron je na YouTubeu objavio i timelapse rasta njegove brade, a tu je snimku pogledalo više od 33 milijuna ljudi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh