Luda planeta

URNEBESNO: On je u 60 sekundi prikazao sve tipove kasirki u Srbiji

Na društvenim mrežama pojavio se urnebesan video o kasirkama koje svakodnevno viđamo u većini marketa.

Imitacija žene za kasom - Screenshot/Twitter

Pritom, toliko je istinit da ste barem jednom naišli na jednu od pet tipova kasirki koliko ih je opisano u video klipu koji danima kruži Twitterom.

Prijatelj mi je jednom pričao o svom blamu u prodavnici, kada je prodavačici tražio kon*ome. Nekoliko minuta se okretala lijevo, desno i na kraju pozvala kolegu koji je na drugom kraju prodavnice i pitala ga: “Milane, ovom malom trebaju kon*omi, gdje ih držimo?”

Ako pak niste toliki baksuz kao moj prijatelj, sigurno vam se desilo da pričate sa nekom nervoznom, ultra brzom ili kasirkom koja je prošla težak period oko razvoda i sada je ljuta na čitav svijet.

Lik koji glumi kasirke u video klipu ih je skinuo original, a u ritmu ga prati i njegov prijatelj koji imitira zvuk kase. Uostalom, pogledajte snimak koji je nasmijao Twitter, i kako se ponaša kasirka koju “loži svađa”.

Prema riječima tviteraša, radi se o jednom od članova benda Kruševac Geto čije pjesme odavno vrte na YouTubeu. Sada smo se uvjerili i u njihove glumačke sposobnosti i slatko se nasmijali, pišu srbijanski mediji.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh