Luda planeta

Kupili kuću nakon dvije sedmice veze, zaručili se nakon osam i dobili troje djece u devet mjeseci

Slala mu je anonimne čestitke za Valentinovo, a nakon školskih dana, svako je otišao svojim putem.

vecernji

Školska ljubav ponekad je toliko jaka da se nikada ne zaboravlja. Upravo to dogodilo se danas 34-godišnjoj Rachel Kirkwood koja je potajice bila zaljubljena u srednjoškolca Paddyja i nikada mu to nije rekla. Nije imala hrabrosti prići mu u školi koju su oboje pohađali u Manchesteru te mu se samo divila iz daleka.

Slala mu je anonimne čestitke za Valentinovo, a nakon školskih dana, svatko je otišao svojim putem. Rachel je dvije godine živjela na Novom Zelandu i ima sedmogodišnjeg sina. Sina iz prethodne veze ima i Paddy, a par je otišao na prvi spoj nakon što je Rachel pronašla srednjoškolsku ljubav na Facebooku i poslala mu zahtjev za prijateljstvo u travnju 2015. godine. Nakon prvog spoja stvari su se počele razvijati zaista brzo. Nakon dva tjedna par je kupio kuću, u lipnju iste godine su se zaručili, vjenčali su se u prosincu, a u samo devet mjeseci dobili su troje djece. Rachel je, naime, zatrudnjela s blizancima samo šest tjedana nakon rođenja kćerkice Mollie, a kako su se blizanci rodili prije termina, u devet mjeseci Rachel je rodila troje djece,prenosi Vecernji

Rekla je kako su ljudi komentirali da su ušli u sve prebrzo, no ona je oduvijek vjerovala u ljubav na prvi pogled i poručila: “Kada znate da je to – to, onda nema odustajanja!” Sve je započelo je kada je ona naišla na njegov komentar kod zajedničkog prijatelja na Facebooku. Odlučila mu je napisati poruku: “Nisi se nimalo promijenio.” Mislila je da je se uopće ne sjeća iz škole, nikada nisu ni razgovarali, no on je odmah odgovorio: “Nisi ni ti.” Otada je ovaj par svakodnevno komunicirao, a onda su se dogovorili da krajem tjedna odu na spoj. Ipak, dvije večeri prije dogovorenog susreta Rachel je bila u centru i poslala Paddyju poruku da dođe ako joj se želi pridružiti.

Nakon šest tjedana otišli su i na romantično putovanje u Pariz, gdje ju je Paddy zaprosio, ne znajući da je
trudna. U to vrijeme prošlo je ukupno tri mjeseca otkada je Rachel od slobodne žene postala zaručena i trudna. Ipak, tu bebu je izgubila. Ponovno je ostala trudna mjesec dana nakon vjenčanja i u rujnu 2016. godine rodila je djevojčicu Mollie. Iako su planirali još jedno dijete, iznenadili su se kada su doznali da je Rachel ponovno trudna, samo šest tjedana nakon rođenja djevojčice. U manje od devet mjeseci, Rachel je rodila djevojčicu i jednojajčane blizance koji su rođeni prije termina, piše Daily Mail. Par je u studenom prošle godine dobio i djevojčicu Orlu, a uz slavlje treće godišnjice njihova braka poručili su svima koji nisu u njih vjerovali: “Volimo se i dalje kao prvog dana!”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh