Luda planeta

Mohamed hit na internetu: Nakon svakog poraza voljenog kluba razbije TV

Poznati francuski YouTuber Mohamed Henni ima više od milion pretplatnika na YouTubeu, a osim toga je strastveni navijači francuskog prvoligaša Marseilla.

Mohamed Henni / Screenshot - Youtube

Hennijev hobi je da često razbija televizore i to nakon poraza svog voljenog kluba. Marseille je prije nekoliko dana je izgubio od Reimsa 2:1, a Henni je ponovno zabavio javnost.

Razbio je televizor glavom, obučen kao igrač američkog fudbala. Video je pregledan oko 900 hiljada puta i postao je veliki hit na internetu.

Francuz je do sada razbio čak 26 televizora, a na njih je potrošio više od deset hiljada eura, prensoe “Nezavisne novine“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh