Luda planeta

Ovaj Albanac je jako teško podnio zatvaranje kladionica

Zabrana kockanja ne odnosi se samo na kafiće sa kladionicama, već i na online klađenje i kockarnice

Albanac - Screenshot /Facebook

U Albaniji, jednoj od najsiromašnijih evropskih zemalja, kockanje je od 1. januara zabranjeno. Vlasti žele da ograniče negativne uticaje kockanja na mnoge porodice ovom mjerom, prenosi “Fokus“.

U skladu sa zakonom koji je stupio na snagu, vrata je moralo zatvoriti oko 4.300 kladionica, koje su rasle u gotovo svakom kutku posljednjih nekoliko godina.

Zabrana kockanja ne odnosi se samo na kafiće sa kladionicama, već i na online klađenje i kockarnice, koje su se do sada mogle naći u blizini škola, ali će sada biti dozvoljene samo u hotelima sa pet zvjezdica.

Nekima ta odluka nije baš dobro pala. Posebnom ovom Albancu koji je svoju “muku” i opjevao. Riječi mnogi neće razumjeti, ali njegov izraz lica dovoljno govori koliko mu je zatvaranje teško palo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh