ODGOVORNOST! - #ostanikuci - #ostanidoma
Luda planeta

Kakav blam: Poslala profesoru referat, ali je nešto zaboravila obrisati

Studentica Zoey Oxley iz Cincinnatija profesoru je u e-mailu poslala referat, no nakon što je stisnula ‘send’ uočila je grešku koju ni ona, a ni profesor neće tako skoro zaboraviti.

Zoey Oxley - Twitter

Tokom pisanja referata Zoey je na vrhu napisala da je referat namijenjen profesoru koji je lud, jer se nije mogla sjetiti njegova imena i prezimena. Planirala je prije slanja to promijeniti, no zaboravila je, piše “Index“.

Čim je shvatila svoju grešku, profesoru je poslala novi e-mail, ovog puta s izvinjenjem.

Posramljena vam pišem ovaj e-mail. Kad sam počela pisati referat, pisala sam na predlošku. Nažalost, nisam se mogla sjetiti vašeg prezimena pa sam napisala nešto potpuno neprofesionalno. Namjeravala sam to promijeniti prije predaje referata, no zaboravila sam“, napisala je.

Ispostavilo se da profesor John Hendel, kako se zaista zove, do e-maila izvinjenja nije imao pojma šta piše u referatu jer ga još nije bio ni pogledao. Naravno, kad je vidio izvinjenje morao ga je pogledati, a potom je sve što je dobio od Zoey objavio na Twitteru.

“Najprije sam pomislio;: Hvala, svejedno, nije strašno. Onda sam pogledao šta je napisao”, napisao je na Twitteru.

I Zoey je na Twitteru podijelila svoju grešku, a njihove objave skupile su stotine hiljada lajkova i desetine hiljada retweetova.

“Iako je ovo postala viralna šala, i dalje je najneugodnija stvar koja mi se dogodila”, rekla je Zoey za “The Enquirer” i dodala da će do daljnjeg izbjegavati profesora Hendela.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Loading..
Na vrh