Luda planeta

Oproštajno pismo usisivaču koji je imala svaka kuća u BiH

Velika ljubav i strahopoštovanje prema “Slobodinom” usisivaču izrazio je čovjek koji se na Facebooku potpisuje kao – “Rumun 2000”

Prenosimo dio Rumunove pripovijedi o usisivaču:

Advertisements

“Nakon 68 godina čekanja da se pokvari ovaj otac svih usisivača, moji su ipak poklekli i kupili novi, ali u mom srcu on će uvijek biti broj JEDAN!

Historija prvi put pominje legendarni Slobodin usisivač u 48 vijeku p.n.e. Crteži i freske ovog besmrtnog čačanskog giganta nalaze se u svim drevnim kulturama, a najbrojniji su u Majanskim Kumapulku pećinama. Po njihovom vjerovanju, folkloru i predanju, Bog Marduk sa planete Osiris iz Zapadnokruščićanskog sasviježđa, spustio se na zemlju u vatrenim kočijama i ljudima darivao vatru i Slobodin usisivač.

Postoje i brojni crteži i zapisi na glagoljici na kojima se jasno prikazuje kako Egipćani plavim Slobodinim usisivačem usisavaju šenicu u Keopsovoj piramidi. Grčki filozof i historičar Hepokle u svojim zapisima navodi da je lokalno stanovništvo vijekovima usisavalo pustinje čačanskim zmajem i tako povećavalo površine obradive zemlje.

Jurij Gagarin je potvrdio da iznad Jonosfere postoje samohodni Slobodini usisivači koji levitiraju i već bilionima godina usisavaju kosmičku prašinu, komete i asteroide koji ugrožavaju zemlju. U 300 milijardi godina postojanja ovog oca svih usisivača i elektronskih uređaja uopšte, nije zabilježen niti jedan jedini kvar. Slovački Institut Za Univerzitet na Vinči je 1456. godine ustanovio da ovaj usisivač i pokvaren radi!”

Advertisements

loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...

Advertisements

loading...

Advertisements

Na vrh