Luda planeta

Mladić godinama tražio majku pa se potom u nju zaljubio

Majku je Shane 13 godina kasnije pronašao putem Facebooka. Nakon emocionalnog susreta, za majku je razvio romantične osjećaje. Rose (35) za medije je rekla da joj je njegovo priznanje izazvalo snažnu reakciju.

Sin i majka - Facebook

Mladić Shane (19) godinama je tražio svoju majku s kojom je izgubio kontakt, a nakon što su se upoznali, u nju se naposljetku i zaljubio. Njegova majka Rose Bestall bila je 15-godišnjakinja kad ga je rodila, a socijalna služba oduzela joj je starateljstvo smatrajući da je premlada da bi brinula o sinu. Brigu je preuzeo sistem, a majci su omogućene posjete pod kontrolom sve dok Shane nije usvojen kad mu je bilo pet godina, prenosi “Večernji“…

Međutim, 13 godina kasnije, Shane ju je pronašao putem Facebooka. Nakon emocionalnog susreta, za majku je razvio romantične osjećaje. Rose (35) je rekla za medije da joj je njegovo priznanje izazvalo snažnu reakciju.

Znala sam da su njegovi osjećaji potpuno neprimjereni, no i ja sam njega tražila dugo i nisam željela ponovno ga odgurnuti od sebe“. Rose je danas sretno udana za Darryla (33), s kojim ima četvero djece: Nicholasa (15), Alfieja (13), Kayleigh (10) i Zaca (6).

Za prvog sina Shanea kaže da ga bezuslovno voli kao majka, ali da njihov odnos ne može i neće biti drukčiji.

Srećom, razumio je i radimo na tome da imamo normalan odnos“, kaže Rose. Samo tri mjeseca nakon što su se upoznali, Shane je shvatio da za nju osjeća više od ljubavi prema majci.

Popio sam nekoliko pića i shvatio da me obuzeo čudan osjećaj. Nikad nisam mislio da ću o Rose razmišljati romantično, no odjednom sam počeo doživljavati čudne osjećaje prema njoj. Odjednom smo provodili puno vremena zajedno i djelovali kao mladi par koji zajedno izlazi“, rekao je Shane.

Nakon što joj je priznao što mu se događa, Rose je razgovarala sa suprugom Darrylom koji je s posinkom potom otvoreno porazgovarao.

Sada Shane radi na tome da s majkom Rose izgradi zdravi odnos.

“Independent” navodi da nije neuobičajeno da se pojavi seksualna privlačnost među članovima porodice koji se susreću prvi put kao odrasli.


Loading..
loading...

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
loading...
Na vrh