Svijet

POČELA DA PADA ČUDNA KIŠA, KAD SU BOLJE ZAGLEDALI STOMAK IM SE PREVRNUO! Šok snimak iz Kine, svi se pitaju šta se zaista dogodilo!

Stanovnici Pekinga zatekli su šokantne prizore na ulicama i svojim parkiranim automobilima!

Čudna kiša - screenshot

Snimak, za koji se veruje da je snimljen u Pekingu, fokusira se na nekoliko parkiranih automobila prekrivenih sitnim “crvima”.

Video je podijeljen na društvenim mrežama uz reči “kiša crva“, uz sugestiju da su crvi pali sa neba.

El Heraldo je izvijestio da je stanovnicima Pekinga preporučeno da ponesu kišobrane kada krenu iz kuće.

Na snimcima se mogu vidjeti stanovnici kako obavljaju svoje svakodnevne poslove sa kišobranima podignutim kako bi izbjegli da ih udare “crvi” koji padaju. I dok kineske vlasti tek treba da otkriju razlog ovog čudnog fenomena, na internetu su se pojavile razne teorije. Neki su sugerisali da bi to moglo biti cvijeće topole.

Jedna teorija je da su to zaista crvi, ali oni koji su zahvaćeni manjim tornadom koji ih je “posijao” po ulicama, piše Informer.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh