Svijet

Ana (31) je otišla u tržni centar da se OPERIŠE: Kada su je dovezli u pravu bolnicu već je bilo kasno

Zahvat je trebalo da bude rutinski, ali je na kraju bio koban po majku dvoje djece.

Operacija - Net.hr

Žena iz Venecuele preminula je nakon liposukcije koja je obavljena u – tržnom centru.

Tragedija se dogodila 26. februara nakon što je Ana Rosa Mavarez Rivero (31) došla u kliniku smeštenu u tržnom centru “Marina Plaza” u njenom rodnom gradu Kumani, izvijestio je portal Ultimas Noticias.

Ona je bila podvrgnuta proceduri laserske liposukcije, kako bi joj oblikovali tijelo i smanjili naslage celulita. Postupak se generalno smatra manje opasnim i invazivnim od standardne liposukcije.

Međutim, ovaj put to nije bio slučaj i majka dvoje djece je oko 22 časa počela otežano da diše, što je navelo porodicu da pozove Hitnu pomoć.

Zbog nedostatka kiseonika u bolnici, još čekali su sve do 2:45 ujutru da bude primljena.

– Snimam u Kumani i ne možemo da dobijemo Hitnu pomoć. Ven911 nema kiseonik tako da ne možemo da izađemo odavde – objavio je član njene porodice u snimak koji opisuje dramu,

Rivero je konačno stigla u bolnicu, gdje je primljena bez znakova života, prenose lokalni mediji. Jadna žena je zvanično proglašena mrtvom u 4 sata ujutro.

Nakon tragedije, vlasti su pokrenule istragu o lekaru odgovornom za operaciju, identifikovanom kao Aleksander Larošel. On je navodno saslušan, a istraga je u toku, piše Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh