Svijet

TROČLANA PORODICA KOLEKTIVNO IZVRŠILA SAMOUBISTVO: MAJKA PRVO UBILA MUŽA, PA KĆERKA PUCALA U MAJKU, A ONDA U SEBE

Tročlana porodica Daub iz Pensilvanije pronađena je mrtva u svom dvorištu, piše Yahoo news.

SAD policija - Hayat

Morgan Daub (26) i njeni roditelji Džejms Daub (62) i Debora Daub (59) pronađeni su mrtvi u dvorištu svoje kuće u okrugu Jork u Pensilvaniji, ujutro 25. januara, nakon što je policija reagovala na zahtjev za provjeru, koju su zahtjevale komšije.

Policija Zapadnog Mančestera je od tada saopštila da bilješke ostavljene u kući ukazuju na to da je porodica nedavno donijela “zajedničku odluku” da okonča svoje živote.

Policija vjeruje da je Debora Daub pucala i ubila svog muža, a zatim ju je ubila Morgan, koja je izvršila samoubistvo.

Policija je saopštila da nema znakova nasilnog ulaska ili borbe, kao ni dokaza da je neko drugi bio prisutan.

Ljudi koji su poznavali porodicu izrazili su šok zbog njihove smrti. Oni su Morgan opisali kao stidljivu, tihu, mladu ženu koja je bila bliska sa svojom majkom i takođe talentovanu i strastvenu kuglašnicu sve dok ona i njena majka iznenada nisu prestale da posjećuju prodavnice i staze za kuglanje u tom kraju prije nekoliko godina, oko početka pandemije.

Bret Stejbli, koji vodi profesionalnu prodavnicu u Bovlers Suppli-u u Jorku, u Pensilvaniji, gdje su majka i kćerka bile dugogodišnje mušterije je rekao da vjeruje da je Morgan, koju je opisao kao „veoma krotku i tihu“, ali i „veoma bistru“ djevojku koja se školovala kod kuće, kao i da je njena majka često govorila u njeno ime.

Stejbli je rekao da je Morgan tokom godina dao mnogo časova kuglanja, a ona je postala društvenija kako je starila. Takođe je bila „prilično dobra kuglašica“, rekao je on.

Stejbli je rekao da su Daubovi bili pobožna hrišćanska porodica koja ide u crkvu, koja se „nikada nije stidjela da nikome kaže šta su njihova vjerovanja“ kada su u pitanju religija i politika.

Morgan i Debora “veoma, veoma velike” pristalice bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, rekao je Stejbli. prneosi HAyat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh