Svijet

Masakr u SAD-u, u kući ubijeno šest osoba: Stradala i beba

Oboje su upucani u glavu.

Masakr u SAD-u - twitter

Šest osoba ubijeno je u kući u Kaliforniji u gradu Gošenu (Goshenu), a među ubijenima su 17-godišnjakinja i njena šestomjesečna beba, piše Avaz.

Oboje su upucani u glavu, javlja ABC News.

Šerif okruga Talare Majk Baudreauks (Tulare Mike Boudreaux) rekao je da ima preživjelih, a da je za napad osumnjičeno najmanje dvoje ljudi koji su još uvijek na slobodi.

– Vjerujemo da se radi o ličnom, ciljanom napadu na porodicu te vjerujemo da se ovime željela poslati poruka – rekao je Baudreauks. 

Vlasti vjeruju da su u ovaj događaj uključene bande. 

– Neke žrtve pronađene su u kući, dok su druge pronađene na ulici. Jedan muškarac koji je pronađen ranjen kada su zamjenici stigli kasnije je proglašen mrtvim u bolnici – rekao je šerif.

– Imamo potencijalne informacije koje će, nadamo se, dovesti do potencijalnih osumnjičenih, ali trenutno ih ne mogu otkriti javnosti – rekao je Baudreauks okupljenim novinarima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh