Svijet

REKONSTRUKCIJA KRETANJA MUŽA ANE VOLŠ, ISTRAŽITELJI NA TRAGU: Ovdje se Brajanova priča ne poklapa, evo šta je rekao

Istražitelji intenzivno rade na rasvjetljavanju misterioznog nestanka Ane Volš.

Ana Volš - screenshot

Iz sudske evidencije utvrđeno je da su elektronski dokazi i podaci mobilnog telefona u suprotnosti sa mnogim izjavama koje je Brajan Volš navodno dao policiji u vezi sa njegovim boravištem u danima nakon što je Ana Volš posljednji put viđena.

Istražitelji trenutno rade na utvrđivanju kretanja Brajana Volša u novogodišnjoj nedelji. Volš je prijavio nestanak svoje žene policiji u srijedu, 4. januara. Istog dana kao i poslodavac Ane Volše.

Volš je navodno rekao istražiteljima da je na Novu godinu ustao oko 7 sati ujutro. Tvrdi da ga je otprilike u isto vrijeme njegova supruga Ana poljubila za rastanak i uputila se na međunarodni aerodrom Logan na let za Vašington D.C. Ali prema istražiteljima, odatle se njegova priča ne poklapa.

Zbog kućnog pritvora Brajana Volša i elektronskog praćenja drugog krivičnog slučaja, istražitelji kažu da je Volš tražio razna “odsustva“ za nedelju 1. januara tokom prepodnevnih i popodnevnih sati da bi otišao i pokupio svoju djecu iz škole. Istražitelji kažu da je njegov mobilni telefon otkriven u Broktonu i Abingtonu tokom nedelje, ali nije dobio dozvolu da bude ni u jednom gradu.

U nedelju, 1. januara, kažu da je Volš, koji živi u Kohasetu, zatražio putovanje između 15:00 i 21:00. da odvede svoju majku nazad u njen dom u Svampskot. Ali on je tvrdio da se izgubio i krenuo neobičnim putem. U ponedeljak 2. januara nije bilo škole zbog raspusta, prenosi boston25news.

Istražitelji kažu da je Volš viđen na video snimku u Home Depotu u Roklandu kako nosi crnu hiruršku masku i plave hirurške rukavice kako obavlja gotovinsku transakciju.

Kasnije je kupio stotine dolara u sredstvima za čišćenje. Takođe je zatražio vrijeme za odlazak u kupovinu sredinom dana 4. januara. Policija nije navela lokaciju za Volša ovog dana osim kada ga je ispitivala u njegovoj kući te noći.

U nedelju je Volš bio uhapšen u policijskoj upravi Kohaset i optužen za dovođenje u zabludu policijske istrage. U ponedeljak se suočio sa sudijom i određena mu je kaucija od 500.000 dolara. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh