Svijet

Jeziv snimak iz fabrike: Radnik DAVIO kolegu kanapom pred svima, njihova reakcija je sumanuta

Čitavih 20 sekundi niko nije ni pokušao da pomogne čovjeku koji je već bio mlitav.

Telegram

Sigurnosna kamera u jednoj kineskoj fabrici zabeležila je brutalni pokušaj ubistva u igre “Hitmen”. Na njemu se vidi kako jedan od radnika u skafanderu prilazi drugom sa leđa i kreće da ga davi kanapom.

Ono što je posebno šokantno je reakcija njihovih kolega koji čitavih 20-ak sekundi ili nastavljaju da rade kao da se ništa ne dešava ili mirno posmatraju dramu. Srećom, u jednom trenutku jedan od radnika u roza skafanderu (možda nadzornik ili šef) pritrčava i razdvaja napadača od žrtve koja je već izgubila svest dok je još bila na nogama.

Ohrabreni njegovom reakcijom, drugi radnici prilaze da pomognu i oslobađaju radnika iz omče kolege. On odmah pada na zemlje, naizgledij bez svesti, ali se srećom ubrzo pridiže, piše Objektiv.

” rel=”noopener” target=”_blank”>VIDEO POGLEDAJTE OVJDE.

Motiv divljačkog napada još uvijek nije objavljen.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh