Svijet

IZ BIJELE KUĆE SE OGLASILI NAKON SUSRETA BIDENA I PREMIJERA KAMBODŽE KOJI IMA KORONU

Iz Bijele kuće su rekli novinarima da je Joe Biden negativan na Covid jutros i da se ne smatra bliskim kontaktom kambodžanskog premijera Hun Sena, prema smjernicama koje su definirane od strane Centra za kontrolu i prevenciju bolesti.

Joe Biden - Twitter

U izjavi objavljenoj na Facebooku, Hun Sen, koji ima 70 godina, rekao je da je bio pozitivan na Covid u ponedjeljak navečer te da će prekinuti svoje prisustvo na G20 i propustiti sastanke APEC-a u Bangkoku kasnije ove sedmice.

Hun Sen je nedavno bio domaćin sastanka na vrhu Udruženja nacija jugoistočne Azije u glavnom gradu Kambodže, gdje se susreo i rukovao s čelnicima iz cijelog svijeta. prenosi hayat

Hun Sen je u svojoj objavi na Facebooku rekao da se testira svakodnevno. Njegov pozitivan rezultat testa potvrdio je indonezijski ljekar u utorak ujutro, dodao je.

On će obavljati svoje normalne dužnosti, rekao je, ali se neće sastajati s gostima, piše Guardian.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh