Svijet

Ukrajinci ismijavaju Rusija: “Ovo je druga armija svijeta? Nevjerovatno”

Ukrajisko ministarstvo odbrane objavilo je na društvenim mrežama snimak u kom ismijvaju rusku vojsku.

vojska - Reuters

Video je objavljen na Twitteru, a navodno je, kako se na njemu tvrdi, nastao u ukrajinskom gradu Izjumu koji su ukrajinci ponovo zauzeli. Tom prilikom su snimali položaje koje je ruska vojska ostavila.

Na snimku se, međutim, vidi prilično neuredna prostorija u kojoj je sve razbacano, što je ukrajinske vojnike natjeralo da iznesu niz komentara. prneosi “N1“.

“Urednost nije najbolja vrlina ruske vojske”, napisali su u objavi.

“Osmi septembar bio je posljednji dan kad su Rusi bili ovdje. Brzo su pobjegli. Ovdje su živjeli, jeli, sr*li… Druga vojska svijeta. Nevjerovatno”, kaže se na snimku, prenos Index.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh