Svijet

MEGAN MARKL PONOVO ZGROZILA SVIJET: Njena reakcija pred KRALJIČINIM KOVČEGOM ne prestaje da se prepričava! Evo šta je uradila

Sinoć je u Vestimnsterskoj opatiji u Londonu jedan potez Megan Markl posebno privukao pažnju dok je s ostalim članovima kraljevske porodice prisustvovala službi u čast kraljice Elizabete.

Megan Markl i princ Hari - Pool / Zuma Press / Profimedia

Kraljevska porodica je iskazala poštovanje prema kraljici Elizabeti II u Vestminster holu, nakon što su članovi dvora prisustvovali kratkoj službi, a Megan Markl je viđena kako se duboko klanja pred kraljičinim kovčegom – što je jedno od njenih posljednjih djela u čast nekadašnje britanske vladarke.

U ranijem intervjuu sa Oprom Vinfri, koji je ovih dana predmet raznih kritika, Megan Markl je otkrila da je pred prvi susret sa kraljicom morala brzo da nauči protokol odnosno naklon, kao i da joj u tome pomogla bivša snaha Elizabete II vojvotkinja od Jorka.

Svojim jučerašnjem gestom Megan je mnoge ganula dok je kod drugih izazvala oprečne reakcije. Ti drugi u mnogim njenim potezima prema kraljici vide licemjerstvo pa ističu kompleksan odnos koji je vladao između nje i dvora. Tačno je da Megzit koji su izazvali američka glumica i britanski princ bio težak udarac za Elizabetu II, ali ne treba prenebegnuti činjenicu da su Megan i Hari pokušavali da zaštite kraljicu od svojih nimalo bezazlenih opužbi upućenih na račun dvora.

Poslije kratke službe, Megan i Hari su viđeni kako se drže za ruke, kao i Zara i Majk Tindal – nakon 38-minutne povorke u Bakingemskoj palati, piše Miror.

Princ Hari je hodao pored svog brata, princa Vilijama, tokom kraljičinog psolednjeg putovanja od Bakingemske palate do Vestminster hola, dok je Megan došla autom zajedno sa Sofi, groficom od Veseksa.

Kralj i viši članovi kraljevske porodice salutirali su kovčegu dok su ga osam vojnika iz Kraljičine čete Prvog bataljona grenadirske garde unosila u Dvoranu.Povorku su posmatrali kraljičini stariji rođaci, princ Majkl od Kenta i vojvoda od Kenta.

Pored vojvode od Kenta bila je vojvotkinja od Saseksa, grofica od Veseksa, princeza od Velsa, a zatim i kraljica supruga.

Desetine članova kraljevske porodice stajale su u dva reda pored Vestminster Hola, uključujući princeze Evgeniju i Beatris, njihove muževe, Zaru i Mike Tindal i ledi Luiz Vindzor vikont Severn.

Činilo se da je Megan duboko uzdahnula dok je kraljičin kovčeg prolazio ispred nje, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh