Svijet

Procurio razlog zbog kojeg Meghan Markle nije otišla kod kraljice

Britanska Kraljica Elizabeta II. preminula je u četvrtak u 96. godini u zamku Balmoral u Škotskoj.

Meghan i princ Harry - Novi

Jedno od pitanja koje se postavljalo tada bilo je i da li će Meghan Markle i princ Harry biti uz nju na samom kraju. Ispostavilo se potom da je Harry zakasnio i da nije stigao na vrijeme da se oprosti od bake, a Meghan nije ni krenula u Škotsku.

Za razliku od Kate Middleton, vojvotkinje od Cambridgea za koju je rečeno da nije išla tamo jer čuva svoje troje dece, jasnog objašnjenja za Meghan nije bilo. Do sada.

Naime, zbog Meghan se u zamku odvijala prava porodična drama, i to kad su članovi porodice iz medija čuli da Meghan i princ Harry kreću u Škotsku jer je kraljica loše.

Insideri tvrde da su Meghan i princ Harry tada izazvali neviđenu pometnju među članovima kraljevske porodice.

Ispostavlja se da je onda kralj Charles kategorički rekao princu Harryju putem telefona da ne dovodi Meghan u Balmoral, piše Daily Mail.

“Charles je rekao Haryju da nije u redu i da nije prikladno da Meghan bude u Balmoralu u tako tužno vrijeme.Rečeno mu je da ni Kate Middleton ne ide i da bi uz kraljicu trebalo da budu samo zaista najbliži članovi porodice. Charles je vrlo, vrlo jasno rekao da Meghan neće biti dobrodošla“, rekao je izvor za The Sun, prenosi Nova.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh