Svijet

ITALIJANSKI FUDBALER PRETUKAO 30 GODINA STARIJU DJEVOJKU DO SMRTI: NJENA SESTRA ČULA POSLJEDNJE RIJEČI

27-godišnji golman je Alesandru pretukao na smrt i to samo mjesec dana nakon što ga je ona prijavila policiji za uznemiravanje.

talijanski fudbaler - Hayat

Naime, par je bio zajedno godinu dana kada je Mateuci, inače 30 godina starija od fudbalera, odlučila da ga ostavi.

Nakon raskida fudbaler je opsjedao i uznemiravao stotinama poruka i poziva, a to je trajalo danima, zbog čega se Alesandra i obratila policiji, prenosi “Mundo Deportivo”.

Padovani je na kraju otputovao u Bolonju, gdje je nesretna žena živjela, a posebno je uznemiravajuća činjenica da je on čak od svog kluba tražio dopuštenje da propusti utakmicu Kupa protiv Katanje.

U trenutku kada je fudbaler napao svoju bivšu partnerku, ona je razgovarala telefonom sa sestrom, a sestra je posvjedočila da je čula strašne krike: “Ne, Đovani, ne, molim te, upomoć”. Ubrzo se poziv prekinuo, a sestra je odmah pozvala policiju. Kada su došli na lice mjesta, Alesandra je još uvijek bila u životu, ali sa teškim povredama kojim je i podlegla na putu do bolnice.

Da sve bude bizarnije, Padovani se javnosti predstavljao kao aktivan borac protiv nasilja u porodici, pa je tako u novembru prošle godine učestvovao u kampanji koja je za cilj imala sprečavanje nasilja nad ženama. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh