Svijet

Uznemirujući sadržaj: Policajci brutalno tukli mladića na benzinskoj pumpi u SAD-u

Tri policajaca iz Arkansasa smijenjeni su s dužnosti i pod istragom su, nakon što ih je prolaznik snimio kako udaraju osumnjičenika tokom hapšenja u nedjelju, javio je CNN.

policija tuče mladića - Twitter

Dvojica policajaca na videu su zamjenici šerifa okruga Crawford, a treći je policajac policijske uprave Mulberry, potvrdile su agencije u saopćenjima.

Videosnimak, koji je objavljen na društvenim mrežama, prikazuje policajce kako udaraju muškarca u lice šakama, a jedan od njih ga i koljenima. prneosi “Klix“.

Video je uznemirujućeg sadržaja.

Također se čuje žena koja govori: “Nemojte ga tući! Treba mu lijek”. Jedan policajac joj je uputio psovku a drugi joj naredio da uđe u svoj automobil.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh