Svijet

MUŠKARCA U ITALIJI UBILI ŽENA I SINOVI, ODREZALI MU NOGU I TIJELO BACILI NIZ LITICU

U italijnskom gradu Giffoni Valle Piana žena i njezina dva sina, od kojih je jedan maloljetan, uhapšeni su zbog sumnje da su počinili teško ubistvo. Kako je objavila policija, ubijen je Ciro Palmieri, suprug osumnjičene i otac dvojice dječaka.

ubistvo u Italiji- hayat

Ubistvu je prethodila svađa uslijed koje su Monica Milite i njeni sinovi nožem izboli muškarca, a zatim su mu nakon smrti odrezali nogu, objavili su istražitelji, piše TgCom24. Sve se dogodilo pred očima trećeg djeteta, starog 11 godina.

Tijelo su zatim bacili niz liticu na lokalitetu Curticelle di Giffoni Valle Piana, odakle je kasnije izvučeno uz pomoć speleologa.

Policija vratila izbrisane snimke

Inspektori su došli u posjed videonadzornih kamera koje su snimile ubistvo. Snimke koje su nastale tog dana bile su izbrisane, ali ih je policija uspjela vratiti.

Ciro Palmieri, koji je radio kao pekar, nestao je 30. jula. Nestanak je policiji prijavila njegova supruga.

Istražitelji rade na utvrđivanju uzroka žestoke svađe koja je rezultirala ubistvom. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh