Svijet

NEVJEROVATAN SLUČAJ: DVOGODIŠNJAKINJA U TURSKOJ UGRIZLA ZMIJU

Na istoku Turske, u selu pored grada Bingola, zmija je ugrizla dvogodišnju djevojčicu, nakon čega je dijete ugrizlo zmiju, pišu turski mediji.

dijete Turska - Hayat

Djevojčica je prevezena u bolnicu i u dobrom je stanju.

Otac djevojčice je za lokalne medije rekao da se incident dogodio u dvorištu porodične kuće.

Nazvali su me dok sam bio na poslu i rekli mi da je zmija ugrizla moje dijete. Srećom, do mog dolaska dijete su već odvezli u bolnicu. Kako su mi rekle komšije, dijete je držalo zmiju u ruci i igralo se sa zmijom kad ga je ugrizla. Hvala mojim komšijama i neka ih Bog blagoslovi – rekao je otac Mehmet Erkan.

Komšija koji je vidio da djevojčica grize zmiju odmaknuo je životinju od dvogodišnjakinje i pozvao pomoć. Zmija je ugrizla za donju usnu.

Liječnici su mi rekli da su nalazi čisti i da bi trebala biti na promatranju 24 sata. Pozvao bih roditelje da paze na svoju djecu. Uvijek ih držite na oku – rekao je otac djevojčice.

Incident se dogodio prošle srijede. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh