Svijet

Putin čekao Erdogana pred kamerama skoro minut

Ruski predsjednik Vladimir Putin, koji se nalazi u Iranu, u svojoj prvoj posjeti u inostranstvu od početka invazije njegove zemlje na Ukrajinu ostavljen je da čeka pred novinarima skoro cijeli minut turskog kolegu Redžepa Tajipa Erdogana.

Na snimku tog neobičnog događaja može se vidjeti kako se Putin, pred sastanak sa turskim kolegom, vrpolji, premješta sa noge na nogu i gricka obraze, pišu Vijesti.

Poslije čitavih 50 sekundi Erdogan se „udostojio“ da se pridruži Putinu.

Putin u Iranu boravi na Trilateralnom samitu u Astana formatu.

Prvi sastanak licem u lice dvojice lidera od kako je počeo rat u Ukrajini održan je u Međunarodnoj konferencijskoj dvorani u Teheranu.

Posljednji put su se dva lidera licem u lice sastali 29. septembra 2021. godine u Sočiju.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh