Svijet

ERIC TRUMP SE OPROSTIO OD MAJKE IVANE: BILA JE BORAC, NAUČILA NAS JE ČVRSTINI

Naša majka bila je nevjerovatna žena, poslovna sila, sportistkinja, ljepotica, ali i brižna majka i prijateljica, kazao je najmlađi sin, Eric, nakon što je Donald Trump potvrdio vijest o smrti prve supruge i majke njegove troje djece.

Eric Trump - Hayat

Ivana Trump preminula je u 73. godini u New Yorku, gradu u kojem je s drugim suprugom Donaldom, izgradila Trump carstvo. U braku dugom 15 godina, dobili su troje djece: Donald Jr., Ivanku i Erica.

– Ivana Trump bila je borac. Pobjegla je od komunizma i prigrlila ovu zemlju. Naučila je svoju djecu odvažnosti i čvrstini, suosjećanju i odlučnosti. Jako će nedostajati njenoj majci, njenoj troje djece i desetero unučadi – napisao je na Instagramu Eric uz nekoliko porodičnih fotografija.

Ivana je godinama radila u Trumpovom poslovnom carstvu kao viša izvršna direktorica. Bila je izvršna direktorica Trump’s Castlea u Atlantic Cityju i radila na dizajnu interijera za Grand Hyatt Hotel i Trump Tower.

– Bez obzira na to koliko sam bila zaposlena, doručkovala sam sa svojom djecom svaki dan. Sjedila sam s njima za večerom svaku večer i pomagala im oko zadaće prije nego što bih izašla u Versaceovoj haljini na neki dobrotvorni event – opisivala je svoj život u memoarima Raising Trump.

Njujorški vatrogasci navode da su došli u stan na poziv zbog srčanog zastoja. prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh