Svijet

Twitter poručio Musku: Vidimo se na sudu

Kompanija hoće da tuži Muska zbog pokušaja da se povuče iz ugovora o kupovini i tvrdi da sigurno dobija na sudu.

Twitter - shuterstock

Nakon vijesti da Elon Musk odustaje od ugovora o kupovini Twittera vrijednog 44 milijarde dolara, zaposlenima je naloženo da ne daju nikakve izjave povodom novonastale situacije.

U dopisu koji je Twitter poslao zaposlenima, a koju možete pročitati u cijelosti u nastavku, navodi se da je ugovor o spajanju pravno pitanje i da kompanija planira da pokrene sudski postupak protiv Muska. prenosi n1

Dopis koji je Sean Edgett, generalni savetnik Twittera, poslao zaposlenima u petak uveče:

Obavješteni smo da Elon Musk odustaje od kupovine Twittera.

Twitter je spreman za finalizaciju ugovora po cijeni i uslovima dogovorenim sa gospodinom Muskom i planira da pokrene sudski postupak kako bi se sporazum o spajanju sproveo do kraja. Uvjereni smo da ćemo pobijediti na sudu u Delawareu.

S obzirom da ovo postaje pravno pitanje, trebalo bi da se uzdržite od tvitovanja ili davanja bilo kakvih izjava povodom novonastale situacije. Nastavićemo da dijelimo informacije kada budemo u mogućnosti, ali imajte na umu da smo veoma ograničeni u pogledu onoga što možemo da dijelimo.

U ovim teškim vremenima cijenimo vaše strpljenje i stalnu posvećenost poslu koji obavljate.

Predsjednik Twittera Bret Taylor je ubrzo potom objavio slično saopštenje na svom Twitter nalogu.

Muskov tim tvrdi da kompanija nije uspjela da pruži podatke o broju botova i lažnih naloga na mreži i da je to razlog odustajanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh