Svijet

Ova slika Zelenskog i Macrona postala je hit na Internetu

Fotografija na kojoj francuski predsjednik Emanuel Makron entuzijastično grli ukrajinskog predsjednika Zelenskog postala je hit na internetu.

Macron i Zelenski - AFP

Fotograf AFP-a Ludovic Marin, koji je zabilježio trenutak u Kijevu prošle nedelje, rekao je da je Makron odjednom počeo nešto da govori u uho Zelenskom, nakon što su zaključili zajedničku konferenciju za novinare s ostalim čelnicima Europske unije.

“Zašto nas Zelenski gleda? Ne znam”, prokomentarisao je Marin fotografiju.

Naizgled neprijatan trenutak brzo je postao predmet šala na društvenim mrežama.

“To što razgovaram s njim ne znači ništa, uvijek sam tebe volio”, našalila se ukrajinska novinarka Tanja Kozireva.

“Nađite nekoga ko će da vas gleda kao što Makron gleda Zelenskog”, napisao je drugi korisnik Tvitera.

“Sada razumijem zašto predsjednik Putin ima tako dugačak sto”, napisala je treća osoba na Tviteru, misleći se na fotografiju Putina i Makrona koji sjede na suprotnim krajevima stola tokom sastanka u Moskvi.

Između ostalog neki su protumačili pogled Zelenskog kao zabrinut jer jer zbog Makronove blizine saznao o njegovoj muškosti. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh