Svijet

UGUŠILA SE POZNATA MLADA INFLUENSERKA: Na tragičan način okončala život – prevezli je u bolnicu, ali nije bilo spasa

Njena majka uputila važnu poruku mladima

Poznata influenserka sa Tajlanda, Arisara Karbdeho, umrla je usled gušenja hranom, nakon što je tri meseca bila u komi.

Tužnu vest potvrdila je njena porodica.

Influenserka je pala u komu zbog posledica gušenja kebabom i rižom, koje je u brzini jela za večeru. Tri meseca kasnije, situacija je tragično okončana.

Supiha, majka ove 27-godišnjakinje, objasnila je kako je njena ćerka uvek bila u žurbi i “previše zauzeta”, što je bio slučaj i te večeri kada je požurila sa obrokom kako bi što pre nastavila sa obavezama. Međutim, hrana joj je zastala u grlu i izazvala gušenje, nakon čega je Arisara hitno prevezena u bolnicu.

Nažalost, lekari su prognozirali da je bilo suviše kasno, budući da je Arisarin mozak bio čak 9 minuta bez kiseonika. Naredni period ona je provela na aparatima za održavanje života, sve dok ove nedelje nije potvrđena njena smrt.

Ožalošćena majka Supiha upozorila je mlade da budu pažljiviji i više brinu o svom zdravlju.

– Želela bih da podsetim sve tinejdžere da dobro brinu o svom zdravlju, redovno uzimaju obroke i dovoljno se odmaraju. Da sam bila s njom, ovakva tragedija se ne bi dogodila. I ne želim da se ovako nešto ponovi nikome, bilo kojoj porodici – navela je ona.

– Bili smo šokirani kada se nesreća dogodila, ali svi smo se molili da joj bude bolje – rekao je njen prijatelj nakon smrti internet zvezde.

Arisaru je na društvenim mrežama pratilo nekoliko miliona ljudi, a tamo se proslavila svojim video zapisima, kao i gubitkom sedam kilograma u roku od 22 dana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh