Svijet

Policija u Torontu ubila muškarca koji je nosio pušku u blizini škole

Ovaj događaj u Torontu dolazi nakon što je u jednoj školi u Teksasu prije tri dana došlo do masakra i ubistva 21 osobe, među kojima 19 djece

Policija u Torontu je upucala muškarca koji je u blizini tri škole na području Skarborua nosio vatreno oružje. Kako je navela Jedinica za specijalne istrage u kanadskoj pokraini Ontario, policijski službenici su izašli na teren nakon zaprimljene dojave.

Potom je došlo do interakcije između muškarca i policije. Kako prenosi CNN, u nekom trenutku tokom interakcije dva policajca su zapucala na osumnjičenog i ubili ga.

Tokom incidenta na tom području su bile zatvorene najmanje četiri škole. Ovaj događaj u Torontu dolazi nakon što je u jednoj školi u Teksasu prije tri dana došlo do masakra i ubistva 21 osobe, među kojima 19 djece.

Global Toronto navodi da se radi o osumnjičeniku u ranim dvadesetim godinama i da je blizu škola nosio pušku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh