Svijet

Potresne scene uplakanih roditelja ispred škole u Teksasu

On je izašao iz vozila. Imao je pištolj, a vjerojatno i pušku. Živio je u Uvaldeu u Teksasu. Ubili su ga policajci koji su došli na mjesto događaja, objavio je guverner.

Potresne scene uplakanih roditelja ispred škole u Teksasu - Reuters

Salvador Ramos (18) ubio je u poslijepodnevnim satima u utorak na okrutan način 14 učenika i jednog učitelja Osnovne škole u Uvaldeu u Teksasu.

– Sumnjivac je također mrtav. Stravično i neshvatljivo ubio je 14 učenika i učitelja, rekao je za medije guverner Greg Abbot. Okolnosti kako je napadač umro nisu još poznate javnosti.

– On je izašao iz vozila. Imao je pištolj, a vjerojatno i pušku. Živio je u Uvaldeu u Teksasu. Ubili su ga policajci koji su došli na mjesto događaja, objavio je guverner.

U ovom trenutku, istraga nam govori kako je osumnjičeni radio sam, rekao je Pete Arredondo, šef policije Uvalde. I dok policija provodi istragu, ispred škole skupljaju se članovi obitelji, ali i prijatelji, koji ne mogu sakriti tugu na licima, piše 24sata.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh