Svijet

Vučić: Plašim se svega što slijedi

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nakon sastanka sa ministarkom spoljnih poslova Njemačke Annalenom Baerbock da razgovori nisu bili jednostavni, ali da je zadovoljan velikim interesovanjem njemačke vlade da razgovara sa Srbijom.

“Naša pozicija je teška, svakako užasno komplikovana, a izjavama predsednika Putina dodatno iskomplikovana. O svemu tome ću da govorim sutra. Plašim se svega što sledi”, rekao je Vučić novinarima u Berlinu nakon sastanka sa Baerbock

On je rekao da “ne možemo da biramo i da menjamo Nemačku”, i da ako neko misli da će Srbija da promijeni stav Njemačke po pitanju Kosova – “to se neće dogoditi”.

Vučić se u srijedu sastao i sa kancelarom Njemačke Olafom Scholzom, sa kojim je odvojeni sastanak imao i premijer Kosova Aljbin Kurti. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh