Svijet

STUDENTKINJA (18) PRONAĐENA MRTVA NAKON DVE NEDELJE! Njena slika nastala na “putu smrti” izaziva jezu (FOTO)

Tinejdžerka Debani Eskobar (18), slikana je na ozloglašeno opasnom “Putu smrti” nakon što ju je taksista ostavio pored puta

Telo nestale studentkinje pronađeno je dve nedelje nakon što ju je ostavio taksista pored puta.

Debani Eskobar je ranije ovog meseca snimljena kako stoji sama na poznatom opasnom delu puta koji vodi u Nuevo Laredo u Meksiku.

Jeziva slika, koja prikazuje 18-godišnju studentkinju prava na “Putu smrti”, postala je viralna danima pre nego što je njeno telo otkriveno u cisterni napuštenog motela, piše Mirror.

Debani je bila u noćnom izlasku sa dva prijatelja kada je ušla u taksi pored puta sa vozačem, identifikovanim samo kao Hesus, star 47 godina.

Smatra se da mu je grupa verovala, ali je on, iz trenutno nejasnih razloga, “bacio” devojku blizu granice sa SAD oko 6 sati ujutro 9. aprila.

Posle 13-dnevne potrage, njen otac Mario Eskobar potvrdio je da je telo devojke pronađeno na mestu motela Nueva Kastilja, nekoliko stotina metara od mesta gde je Debani uslikana, zapravo njegova ćerka.

Međutim, lokalne vlasti tek treba da potvrde podudaranje, a u toku je izrada DNK testova.

U petak ujutru, ekipa ronilaca pronašla je telo u cisterni na dubini od oko četiri metra.

– Moja ćerka je mrtva i ne znam šta da radim. Zahtevam da znam zašto je Debani nestala – rekao je otac žrtve.

Vest o nestanku tinejdžerke proširila se Meksikom nakon što su lokalni mediji podelili njenu fotografiju na kojoj stoji pored puta nakon što je izašla iz taksija.

Nadzorne kamere snimile su Debani kako ulazi na lokaciju transportne kompanije neposredno nakon što ju je taksista ostavio na cedilu. Sledećeg jutra je prijavljen nestanak. Na snimcima se navodno vidi kako ulazi u prostorije kompanije, ali nema snimka kako izlazi.

Njeno telo pronađeno je u obližnjoj cisterni motela, između 300 i 500 metara od mesta gde je fotografisana pored puta. Prema lokalnim izveštajima, vozaču je telefon bio isključen tokom putovanja.

Od tada je uhapšen pod optužbom za drogu, ali policija ga takođe sumnjiči da je povezan sa smrću mlade žene.

Lokalni mediji navode da je taksista bio pod istragom zbog pokušaja otmice žena i uznemiravanja u prošlosti.

Istraga se nastavlja.

Prema Nacionalnoj komisiji za nestale osobe, sedam žena se prijavljuje kao nestalo u Meksiku svakog dana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh