Svijet

Bivša američka fudbalerka privedena zbog sumnji da je zlostavljala djecu

Kako navode američki mediji, Solo se navodno opirala prilikom hapšenja, iako je prethodno pronađena u alkoholiziranom stanju

Bivša golmanka fudbalske selekcije Sjedinjenih Američkih Država Houp Solo (Hope, 40) privedena je u Sjevernoj Karolini zbog sumnji da je zlostavljala djecu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kako navode američki mediji, Solo se navodno opirala prilikom hapšenja, iako je prethodno pronađena u alkoholiziranom stanju.

Kako je objavila policija iz Vinston Sejlema, Solo je privedena u četvrtak na parkingu, dok je bila u autu s dvoje djece.

Rik Nikols (Rick Nichols), advokat fudbalerke, izjavio je da ona želi da se odbrani od optužbi za koje se tereti.

– Houp ne može da govori o slučaju, ali želi da svi znaju da su djeca njen život i da je odmah puštena na slobodu. Trenutno je s porodicom kod svoje kuće i nastoji da se odbrani svih optužbi – kazao je advokat.

Solo će se 28. juna pojaviti u sudnici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh