Svijet

Bačena bomba na automobil Senidinog menadžera u blizini Sarajeva

Kako Nova.rs saznaje, vlasnik jednog od oštećenih automobila je menadžer poznate pjevačice Senidah, Asima Kraljića

depo

Kako je saopćeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, sinoć oko 22 sata, u Ulici Hasana Merdžanovića u općini Vogošća, došlo je do aktiviranja eksplozivne naprave od strane nepoznate osobe.

Na svu sreću, nije bilo povrijeđenih osoba, ali oštećena su dva poslovna objekta i četiri motorna vozila koja su bila parkirana u neposrednoj blizini.

Kako Nova.rs saznaje, vlasnik jednog od oštećenih automobila je menadžer poznate pjevačice Senidah Asima Kraljić, koji je zadužen za njene nastupe u Bosni i Hercegovini.

Prema riječima našeg izvora, meta je bio upravo on jer se navodno zamjerao mnogima.

– Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti – rečeno je u MUP-u.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh