Svijet

Kastrirala muža zbog zbog se.sualnog zlostavljanja njene kćeri

Postavila kameru kako bi pratila muža i ustanovila da je maloljetnicu si.ovao od 2020. godine.

Napad nožem - Ilustracija/Juznevesti.com

Jedna 36-godišnja žena kastrirala je svog muža, odrezavši mu pe.is i te.tise, nakon što je otkrila da je se.sualno zlostavljao njezinu vlastitu kćer u Sjevernom Vijetnamu.

Prema novinama Vietnam Insider, Ha Thi N je uhapšena je prošle nedjelje nakon što je prerezala genitalije svog supruga, Nguyena Van H, 29. Muškarac je više puta zlostavljao petnaestogodišnju kćer svoje supruge iz prethodne veze.

Žena je sumnjala da ju je muškarac zlostavljao od 2020. godine, ali nije imala dokaza pa je odlučila postaviti skrivenu kameru kako bi potvrdila svoje sumnje. Tako su snimci potvrdili činjenice, a bijesna žena je kastrirala muškarca.

Policija je obavila pregled njezine kćeri i dostavljena im je kamera koju je žena postavila, kako bi pronašla još dokaza koji će olakšati istragu.

Muškarac je hitno primljen u Opću bolnicu pokrajine Son, piše Stav.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh